Panenky - znamení zvěrokruhu

Znáte mě. Každou panenku tvořím nesmírně ráda. Každá je výjimečná a její tvorbu si užívám. Ale když se mi dostane pod ruce nějaká speciální zakázka, jsem ve svém živlu a nadšená z celého procesu a poznání, které mi přinese. Obzvlášť, když se jedná o nějaké psychické, duševní či duchovní téma, to je prostě extáze. Umělecké a duchovní vytržen.
 
 
Na konci roku 2021 vznikl jeden z dalších velmi speciálních panenkových cyklů na přání jedné úžasné ženy. U takových zakázek mi většinou chvíli trvá, než se pustím do tvorby. Nejinak to bylo i v tomto případě… Cítila jsem, že TEN moment už se blíží, ale pořád tu nějak nebyl. Čas se pomalu nachyloval, konec roku blížil, chvílemi jsem začínala trochu panikařit, že to přece nemůžu stihnout… 12 panenek přece! Zároveň jsem důvěřovala procesu (ano, již mnohokrát poučena zkušenostmi), že to přijde.
 
A přišlo. Nakonec to byla taková jízda, až se mi z toho hlava točila. Octnout se na několik hodně intenzivních dní v přítomnosti 12 astrologických archetypů byl doslova energetický uragán. Nechat k sobě přicházet barvy, symboliku, poselství těchto dvanácti bytostí bylo nesmírně silné, objevné a… slovy těžko popsatelné.
 
Jako vždy, velice děkuji za důvěru a možnost něco takového vytvořit. Záplava vjemů, pocitů, esence každé této bytosti, potenciál, světlé i stinné stránky, celistvost. Velká síla to byla.
 
Voilà, zvěrokruh v podobě dvanácti panenek zasvěcených jednotlivým znamením.
 
Vodnář – svoboda, lehkost, rozlet
Ryby – hloubka, citlivost, vnímavost
Beran – začátek, důvěra, čistota
Býk – pevnost, stabilita, hojnost
Blíženci – změna, pestrost, zaujetí
Rak – city, láska, blízkost
Lev – síla, hrdost, energie
Panna – růst, zemitost, dokonalost
Váhy – krása, láska, mírnost
Štír – vášeň, tajemno, magie
Střelec – jasnost, záměr, nadšení
Kozoroh – struktura, bádání, koncentrace
 
Projekt to byl mnohovrstevnatý a bohatý na přijímané informace… třeba o něm časem napíšu více...
Nyní přeji, ať panenky slouží svému záměru a přinesou radost, inspiraci a poznání!
 
Hezký čas,
Markéta Nemetona