Panenky vnitřní síly - základní informace a objednání

Panenky vnitřní síly jsou energetické, šamanské panenky pro podporu a léčení naší duše. Vznikly proto, aby podpořily naši PRAVOU PODSTATU, esenci, kvality, jež v sobě neseme, ale někdy o nich ani nevíme, panenky podporují a posilují to dobré v nás. 

Původně vznikly proto, že jsem chtěla obdarovat úžasné ženy ve svém okolí, darovat jim něco opravdu "jejich" a "o nich". Postupně ale vznikaly panenky pro různé osoby, myšlenky, zkrátka rozličné záměry a lze tedy vyrobit panenku na jakékoli téma (panenky osobní, duše domova či duše podnikání, partnerskou panenku, panenku na podporu zdraví,...), pro ženy, muže, děti i zvířata :) Vyrábím také panenkové cykly (kelstské kolo roku, bohyně, ženské cykly, kouzelné říše dle Doreen Virtue). Záleží na Vás, jakým způsobem formulujete svou "objednávku" a co chcete panenkou podpořit.

Každá panenka je originál, žádná není stejná, panenky vznikají na míru a v naladění na daného člověka. Občas tvořím panenky volné, na určité téma. Panenky jsou zhotoveny z vlny českých oveček a dalších komponentů.

Při objednávce uvítám:
* jméno a fotku osoby, které je panenka určena
* jakou panenku chcete - osobní či spojenou s nějakým záměrem? Jakým?
* chcete k panence i poselství? Jedná se o intuitivně přijatou zprávu o její (vaší) energii, duši.

Dále mi můžete (ale nemusíte) sdělit své oblíbené barvy nebo co máte rádi, co vás těší.

HODNOTA:
* panenka vnitřní síly: 800 Kč
* poselství: 500 Kč
+ doprava zásilkovnou 80 Kč/ balíkovnou 65 Kč.

DŮLEŽITÉ! Panenky NESLOUŽÍ jako hračky, ale jako DEKORACE, jsou jemné a křehké, podle toho zasluhují zacházení. Koupí panenky přispíváte na práci sociálnĕ-terapeutické dílny Momo Chrudim, jež je mým hlavním dodavatelem barevné ovčí vlny.

Na tvorbu panenky si vyhrazuji ALESPOŇ 2 týdny - proces tvorby se nedá naplánovat, zorganizovat, přichází v pravý čas, děkuji tedy za včasnou objednávku a trpělivost :) Totéž platí pro zapsání poselství - to trvá někdy déle, než tvorba panenky.

Děkuji za Vaši důvěru,
Markéta 

P.S. ukázka panenek na FB Posvátný háj nebo IG posvatny.haj