Vše má svůj čas - zamyšlení k objednávání terapií a panenek

Milí přátelé a příznivci Posvátného háje,
už delší dobu ve mně uzrává jedna myšlenka, která potřebuje ven. Právě nastal její čas.
 
Jsem nesmírně vděčná za všechny vaše objednávky a zájem o mé služby. Velice si toho vážím a děkuji za vaši důvěru. Panenky pro vás tvořím s láskou, terapiemi vás provázím velmi ráda a s hlubokou vděčností a pokorou. Moc ráda s vámi mluvím, pracuji na tématech, která vás tíží, dělám pro vás panenky. Ale jsem také obyčejný člověk, který má rodinu, další pracovní povinnosti a potřebuje sem tam i nějaký ten odpočinek. Tohle všechno potřebuje čas a prostor.
 
Většinou jste opravdu trpěliví a víte, že proces tvorby panenky má svůj čas. Stejně tak hledání termínu terapie, konzultace. Děkuji za to. Některé věci potřebují uzrát, některé panenky potřebují více času na to, aby se narodily. I já potřebuji být ve správném rozpoložení, abych mohla tvořit, nebo vám být empatickou, naslouchající a vnímavou podporou.
 
Když si píšete o panenky, většinou ze základních informací o jejich objednání víte, že si na tvorbu vyhrazuji alespoň dva týdny. Ano, někdy to trvá i déle, někdy kratší dobu. Intuitivní tvorba nejde dělat podle přesně daného harmonogramu. Když si píšete nebo voláte o terapie, moc ráda se s vámi domluvím. Opravdu ale nemohu hned ten den, nebo den následující. Někdy vám můžu nabídnout termín v blízké době, někdy to ale prostě nejde a je potřeba si počkat. Sama si vzpomínám na dobu, kdy jsem žádala o termín svého terapeuta a on mi napsal, že za dva měsíce. Dva měsíce většinou u mě čekat nemusíte :) Ale sem tam to je nějaký ten týden. Někdy i nepředvídané „komplikace“ mají svůj smysl. Stejně tak během jednoho sezení opravdu nevyřešíme všechny problémy, které vás tíží… Vím, že když nějaké téma tlačí, chceme ho řešit hned… Ale…

Vše má svůj čas. Děkuji za vaši trpělivost. A díky všem, kterým to čekání stojí za to.

Krásný čas,
Markéta