Manuál arteterapie: Velká pětka sebepoznání

 

Připravila jsem pro Vás průvodce na cestě k poznání vnitřních archetypů za pomocí výtvarných technik arteterapie. Manuál je vytvořen tak, abyste procesem poznání mohli kráčet sami - dostanete podrobný návod, kterým se můžete inspirovat a který Vás povede, stejně tak jako množství dalších tipů a bonusů k péči o jednotlivé archetypy. Manuál je určen k Vašemu osobnímu použití - provede a povede Vás, posiluje Vaši víru v sebe a důvěru v to, že Vy sami si můžete řídit svůj proces sebepoznání. Pokud byste však měli potřebu některé věci probrat, je možno domluvit si k němu individuální konzultaci.

Arteterapii se věnuji od roku 2008, očarovala mě v prvním okamžiku, kdy jsem se s ní setkala. V tu chvíli jsem věděla, že "to chci dělat". Postupným zkoumáním tohoto nádherného přístupu a jeho možností jsem poznala, že tak můžu nejen nahlédnout do hlubin sebe sama, ale také dosáhnout hluboké relaxace, uvolnění i léčení netušených dimenzí sebe sama. Ve spojení s poznáním archetypů velké pětky vznikla krásná příležitost jak opečovat a poznat sebe, oddechnout si za pomoci pastelek či harmonizovat svůj vnitřní svět.

Co s Velkou pětkou sebepoznání můžete získat

- přístup k sebepoznávacím tématům z oblasti psychologie a osobního rozvoje:

  • vnitřní dítě - naše nejcitlivější a nejzranitelnější část, hravost, zvídavost, citlivost, ale také pocity hanby, studu, smutku, zranění, traumat.

  • vnitřní žena - naše jemnost, plynutí, ženskost, přirozenost, svůdnost, ale také manipulace, temnota,...

  • vnitřní muž - akceschopnost, rozhodnost, řízení, ale také kontrola, ego, ne-přítomnost,...

  • vnitřní zvíře - divokost, spontánnost, naše hranice, ale také agresivita,...

  • vnitřní bůh - pocity sounáležitosti, spojení s univerzem, napojení na "něco vyššího"

- poselství z vlastního nitra díky Vaší vlastní tvořivosti
- podporu osobního time-managementu – Vy sami si rozhodujete a řídíte, kdy, co a jak :)
- rozvoj tvořivosti – nejde o to, aby tvorba byla „dokonalá“, ale abyste si ji užili
- podporu sebe-vědomí a sebe-uvědomění
- odpovědi na otázky ohledně Vašeho života
- relaxaci, uvolnění, odpočinek, léčivý posun ve svém vnitřním světě

Cena je 555 Kč - od 15.3.2019 do 25.3.2019 platí narozeninová sleva 200 Kč na objednávky učiněné v tomto období, manuál tedy můžete získat za 355 Kč

Pokud máte o Velkou pětku sebepoznání zájem, napiště mi zprávu na markeetas@seznam.cz nebo na FB Nemetona - Posvátný háj. Po uhrazení faktury Vám domů přistane manuál v pdf souboru. Moc děkuji za to, že jsem jej mohla vytvořit.
 

Proč tahle částka? Třeba i proto, že číslo 555 z pohledu andělských bytostí nese tuto energii, která mi v souvislosti s manuálem dává obrovský smysl. Vybírám ji i proto, že věřím, že tohle číslo podpoří sílu tranformace, která je v manuálu ukryta:

„Čas změny už se blíží.“

Andělé vás povolávají k velké změně. Nebojte se. Mějte stále na paměti, že andělé jsou průvodci světlem a pokud jim budete naslouchat, nemůžete sejít z cesty. Sledujte, jak se kolem vás vše připravuje tak, aby mohla změna proběhnout. Pozorně naslouchejte znamením, která vás povedou na nové cestě. Ponechejte srdce a mysli otevřené a kráčejte změně vstříc v souladu se svou intuicí.

Pokud se kolem vás často objevuje číselná řada 555, všímejte si i dalších znamení, která vám napoví. Nemusíte ještě přesně vědět, čeho se nadcházející změna přesně týká, ale pokud se zeptáte andělů, rádi vám napoví. Sledujte další čísla, která se kolem vás objevují. Všímejte si i dalších znamení. Třeba symboliky zvířat nebo barev. Také se zaměřte na lidi, kteří vám přicházejí do života. Mohli by v následující velké životní změně hrát důležitou roli.

Nebojte se nadcházejících změn. Někteří lidé jsou velmi nejistí, když mají pocit, že nemají všechno úplně pod kontrolou. Je to však pouze iluze naší mysli, co nás nutí se strachovat. Snažte se uklidnit, užívat si i drobné radosti, cvičit a meditovat. Přestože můžete mít pocit, že nedokážete vidět důsledky probíhající změny, vaše duše je mnohem moudřejší než časem a prostorem ohraničená mysl. Tvořte v každé chvíli aktivně svůj život. Pracujte na sobě tak, abyste v každé vteřině svého bytí mohli zodpovědně prohlásit, že se chováte nejlépe, jak jen to v té chvíli dokážete. 

Sledujte, jak se ve vašem životě vše připravuje na změnu. Vnímejte změny vibrací a nálad. S radostným očekáváním vyhlížejte, co nového vám život přinese. Mějte víru v to, že vše, co se děje má svůj dobrý důvod. Někdy s sebou velká životní změna přináší bouři. Pamatuje, že po každé bouři nakonec vysvitne slunce a na obloze se ukáže nádherná duha.

 

Afirmace

„S důvěrou v život vnímám nadcházející změnu a vím, že vše bude dobré.“

Převzato z: https://andelska-cisla.cz/andelske-cislo-555