Dřevěné talismany

Miluju tvoření. Miluju tvoření všeho druhu. Ráda zkouším nové věci, ráda se otevírám novým způsobům tvořivosti. Baví mě pozorovat vznikání toho nového, baví mě užívat si proces a vnímat, co mi pod rukama vzniká. Baví mě při tvorbě vnímat všemi smysly, vidět, cítit, dotýkat se, vnímat různé materiály a pozorovat jejich energii, vyzařování, pocity, které ve mně vyvolávají. Baví mě, když tvorba má hlubší smysl. Tohle je pro mě arteterapie, léčení uměním, prožitek umění, moje láska.

Miluju to, co dělám – panenky vnitřní síly. Ale občas to chce změnu, závan nového větru, novou inspiraci, která mou tvorbu posouvá dál, otevírá ji novým dimenzím. Čím blíž jsem sobě, tím blíž jsem přírodě a tomu, co z přírody vychází. Dřevo se v mé tvorbě už objevilo v podobě hnízdeček pro duši… a teď dostalo ještě další podobu.

Talismany z dřevin různých stromů. Tvořené se záměrem posílení, propojení, ukotvení se sebou, přírodou i vším, co je, v krásné a laskavé spolupráci s uměleckým truhlářem Jiřím Hejtmánkem, a také mým tátou, Pavlem Čučkou.

Energie dřevěných talismanů je podpořená šamanským bubnem a bílou šalvějí.

V případě zájmu o dřevěný amulet napište na FB Posvátný háj, IG posvatny.haj nebo email markeetas.seznam.cz.

Cena talismanu je přibližně 350 - 400 Kč. 

Většinou mám nějaké talismany volné, ráda pošlu fotky, ale pokud byste měli nějaké speciální přání, stačí napsat :)