Access Bars a tělesné procesy

Jaké by to bylo pozvat do života více lehkosti, radosti, svobody a uvolnění? Jaké by to bylo být sám sebou, bez soudů a neustálého hodnocení toho, co je dobře a co špatně? Jaké by to bylo být tady a teď a otevřít se nekonečným možnostem života a tvorby?

Američan Gary Douglas objevil, že když jemným dotekem působíme na 38 bodech na hlavě, spouštíme tím samoléčebné, hluboce uvolňující a relaxační mechanismy našeho těla

Pouštíme se přesvědčení, vzorců a názorů, které nám brání v tom být sami sebou a užívat si života v lehkosti a radosti. Svou metodu pojmenoval access bars® a postupně ji rozšiřuje, doplňuje a rozvíjí o další postupy a pečující tělesné procesy. Tyto techniky nás otevírají většímu vědomí.

Access bars a tělesné procesy jsou tu pro vás, pokud například:

* Potřebujete vypnout hlavu a uvolnit své tělo.
* Toužíte po hluboké relaxaci.
* Volá vaše tělo i duše po tom pustit se minulosti a všech těch starých záležitostí, které už nechcete vláčet s sebou.
* Chcete zažívat více radosti a lehkosti.
* Potřebujete podpořit tok energie vašeho těla.
* Vaše hlava je přetížená, přepjatá, jede na plné obrátky, až k zbláznění.
* Chcete se osvobodit od zatěžujících přesvědčení a názorů, které vám neslouží.
* Trápí vás nepříjemné fyzické nebo psychické symptomy, bolesti, strachy, apod.
* Chcete podpořit imunitu a zdraví ve svém těle.
* Vaše tělo reaguje příjemnými pocity, když si o barsech čtete, slyšíte o nich, apod :)

Jak to probíhá? 
Samotné sezení trvá asi hodinu, pohodlně ležíte na podložce, je vám příjemně teplo, nemusíte vůbec nic, jen odpočíváte. Během následující hodiny se jemně dotýkám různých bodů na vaší hlavě či těle, jste po celou dobu oblečení. Uvolnění se prohlubuje, hlava je čím dál klidnější, mohou zmizet bolesti či různé nepříjemné fyzické a psychické vjemy a pocity.

V tuto chvíli nabízím tyto možnosti:

Sezení access bars

Tělesný proces Circuitry - vhodný po operacích, úrazech, zákrocích, v souvislosti s jakýmkoli tělesným traumatem. Uvolňuje blokády z míst na těle, kde došlo k poranění, operaci, zablokování energie. Obnovuje proudění energie v těle, energetické obvody a dráhy, které tělem probíhají. Circuitry je výborná volba např. pro ženy po porodu císařským řezem, ale také pro děti s ADHD či autismem. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že uvolňuje také traumatickou energii uloženou v těle. Hladivá, laskavá, uvolňující péče.

Tělesný proces MTVSS - podpora imunity a zdraví orgánů a systémů v celém těle, aktivizace imunitního systému, otevření se novým možnostem našich těl, odstraňuje funkční poruchy těla, uvolňuje energii traumatu, staré a zatuhlé vzorce a struktury. Péče o celý imunitní systém, jednotlivé orgány, podpora při cvičení.

Tělesný proces Lži uzamčené v tělejaké nepravdy, omezující přesvědčení, domněnky či lži jsme přijali za vlastní? Co všechno jsme přijali do svého těla i mysli jako pravdu? Co když to všechno můžeme pustit a osvobodit se? Uvolnění omezujících, limitujících vzorců a přesvědčení, které jsme v průběhu života přijali.

Tělesný proces Lymfa rozproudění lymfatického systému celého těla a systému žláz, ale také stagnujících oblastí v životě.

Jaké by to bylo dopřát si uvolňující péči a relaxaci?

Napište si o sezení na markeetas@seznam.cz, na FB Posvátný háj nebo IG posvatny.haj :)

Těším se na vás,
Markéta